La Bestia Governo All 'Uso Toscano Rosso Toscano 2021 Toskánsko

€71,94 –16 %
La Bestia Governo 2021
€71,94 –16 % €59,94 / kartón €9,99 / 1 ks
Skladom (>5 kartón)

VIVINO 4

Pevná červeno-purpurová farba s čiernym jadrom. Zvodná vôňa mätového duba, cédru, čokolády, vanilky, sliviek a čerešní. Chuť je vrstvená a komplexná, s výrazným červeným ovocím (ríbezle, čerešne), čiernymi ríbezľami, nádychom opečeného duba, chrumkavými bobuľami, vanilkou a korením. Silné a ovocné Rosso s telom a bohatosťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Macher s telom a bohatosťou!

 

Pevná červeno-purpurová farba s čiernym jadrom. Zvodná vôňa mätového duba, cédru, čokolády, vanilky, sliviek a čerešní. Chuť je vrstvená a komplexná, s výrazným červeným ovocím (ríbezle, čerešne), čiernymi ríbezľami, nádychom opečeného duba, chrumkavými bobuľami, vanilkou a korením. Silné a ovocné Rosso s telom a bohatosťou.

 

La Bestia Governo all'uso Toscano je vyrobené z hrozna Sangiovese a ďalších miestnych odrôd. Hrozno je spracované tradičnou metódou Governo all'uso Toscano, viac ako 700 rokov starou toskánskou technikou na spracovanie vína. Metóda bola mnoho rokov pomerne zabudnutá a iba nedávno ju vinári v Toskánsku znova objavili. Podobne ako pri metóde Ripasso, ktorá sa používa pre benátske Amarone, sa hrozno suší pod horúcim toskánskym slnkom po dobu niekoľkých týždňov. Sušené hrozno vytvára koncentrovaný mušt, ktorý vínu dodáva komplexnosť a plnosť. Metóda Governo je priaznivá pre vína Sangiovese, pri ktorých sa často objavuje charakteristická mierna ovocná kyselinka. Metóda Governo odstráni značnú časť kyselinky a tak vznikajú intenzívne a lahodné vína.

Dodatočné parametre

Kategória: Červené víno
Archivácia: 2026
Druh vína: Suché víno
Krajina: Taliansko
Luca Maroni: 98
Obsah alkoholu: 13,5%
Odroda: Sangiovese
Odroda v detaile: Sangiovese (70%), Merlot (30%)
Rok: 2021
Typ farby: Červené víno
Vinárska oblasť: Toskánsko
sada: /la-bestia-governo-all--uso-toscano-rosso-toscano-box/
lahev: /la-bestia-governo-all--uso-toscano-rosso-toscano/

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: